Julens gåvor 2021 - Julgåvor och julklappar till kunder, medarbetare och vänner!

I år håller sig tomten på jorden, det känns både tryggare och mer klimatsmart. Tomten har bråda dagar att nå ut till alla – vi på Torebrings hjälper till att uppfylla önskningarna och ge uppmuntran till alla de som förtjänat det.

Torebrings tomteverkstad har ett stort sortiment som ingen annan har. Den innehåller produkter med kvalitet, som är hållbart över tid. Tomtens verkstad har kylrum, för att leverera delikatesser utan bruten kylkedja. Här finns resurserna för att klara de största leveranserna. Här arbetar vi med omtanke och känsla för att möta även de mindre önskningarna. Vi vill mer än alla de andra – för oss finns inget som är omöjligt, förrän motsatsen är bevisad.

Tomtefamiljen har smidiga standardlösningar, men är lika öppna för att göra det som du önskar. Vi vill ge dina gåvomottagare en upplevelse. Dig ger vi valuta för pengarna, hos oss köper du direkt utan mellanhänder. Vi tror inte på udda billiga produkter, vi tror på de starka och bästa varumärkena. Vi tror att allt går, bara man vill.

Julens gåvor 2021

Matgåvor som smakar utsökt för alla som får en Tomtelåda från tomteverksta'n hos Torebrings. Tomten har även sortiment med julchoklad & julgodis, julostar, laxar och vilt i presentask samt presentkort och hårda paket. Hos oss hittar ni Julgåvor, julklappar och företagsgåvor till anställda, kunder och vänner.

Läs hela vår julbroschyr Julens gåvor 2021 på 92 sidor som snabbvisande pdf-fil här.

Presentkort PresentCard®

Vi rekommenderar vårt populära och prisvärda presentkort PresentCard® om Du vill att mottagaren själv ska välja julgåva eller julklapp. Mottagaren kan välja bland alla dessa varumärken; C3, Carolina Gynning, Eva Solo, Eva Trio, Exxent, Gense, Kosta Boda, Nordiska Plast, OBH Nordica, Orrefors, Pillivuyt, Sagaform, Villeroy & Boch och Xantia. Totalt över 8000 kvalitativa varumärkesprodukter. Se mer i vår broschyr för PresentCard 2021.

2021-10-07

Ring oss direkt!

Carina Torebring Carina Torebring
Order, kundservice
carina@torebrings.se
0380-478 84
Malin Hellström Malin Hellström
Internetorder, kundservice
malin@torebrings.se
0380-478 80
Stefan Grip Stefan Grip
Kaffe- Varuautomater
stefan@torebrings.se
0380-478 81
Daniel Hallgren Daniel Hallgren
Kaffe- Varuautomater
daniel@torebrings.se
0380-478 87
Niklas Torebring Niklas Torebring
Inköp, logistik, IT
niklas@torebrings.se
0380-478 82
Matts Torebring Matts Torebring
Senior
matts@torebrings.se
0380-478 83
Birgitta Torebring Birgitta Torebring
Växel, ekonomi
birgitta@torebrings.se
Växel: 0380-478 80

Support Maskiner

Kristoffer Fyhr Kristoffer Fyhr
Serviceansvarig Automater
service@torebrings.se
0380-478 88