Upptäck fördelarna med en Kaffeautomat från Torebrings!

Upptäck fördelarna med en Kaffeautomat från Torebrings

En kaffeautomat är inte bara en maskin, det är hjärtat av arbetsplatsens sociala samlingspunkt. Hos Torebrings erbjuder vi kaffeautomater till företag som vill ge sina anställda en förstklassig kaffeupplevelse. Med vår breda expertis och ett stort sortiment garanterar vi att ni hittar den perfekta kaffeautomaten som möter alla era behov.

Hos oss kan ni välja att hyra eller köpa kaffeautomater, vilket ger er flexibiliteten att hitta den bästa lösningen för er arbetsplats. Oavsett om ni föredrar en hyres- eller köpoption, har vi en kaffeautomat som passar era behov och budget.

Varmt välkommen till Torebrings - ditt självklara val när du vill hyra, leasa eller köpa en kaffeautomat!
Du vet väl att hos oss så får du prova Din nya kaffeautomat utan kostnad! Vi har även en förmånlig inbyteskampanj för godare kaffe på jobbet.


Kaffeautomater till Företag – En Investering i Arbetsplatsens Välmående

Att ha en kaffeautomat på jobbet är en investering i både trivsel och produktivitet. En god kopp kaffe kan göra hela skillnaden under arbetsdagen, och med våra kaffeautomater kan ni erbjuda era anställda ett brett utbud av kaffedrycker. Från fyllig espresso till krämig latte – vi har lösningen för er.

Hyra Kaffeautomat – Flexibilitet och Enkelhet

Hos Torebrings förstår vi att varje företag har unika behov. Därför erbjuder vi flexibla lösningar för att hyra kaffeautomat. Genom att hyra en kaffeautomat från oss får ni tillgång till den senaste teknologin utan stora initiala investeringar. Våra hyresavtal inkluderar dessutom regelbundet underhåll och snabb support, så ni kan fokusera på det ni gör bäst – ert arbete. För företag som föredrar att äga sin utrustning erbjuder vi även möjligheten för er att köpa våra högkvalitativa kaffeautomater.

Varför Välja Torebrings Kaffeautomater?

Omfattande Sortiment: Vi erbjuder ett brett utbud av kaffeautomater, från enkla maskiner för små kontor till avancerade modeller för stora arbetsplatser.

Expertis och Erfarenhet: Med över 40 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att leverera högkvalitativa kaffeautomater och förstklassig service. Våra experter hjälper er att välja rätt lösning som passar just era behov.

Högkvalitativ Service: När ni väljer Torebrings får ni tillgång till vår omfattande service och support. Våra erfarna tekniker säkerställer att er kaffeautomat alltid fungerar optimalt, så att ni aldrig behöver vara utan ert kaffe.

Miljövänliga Alternativ: Vi erbjuder energieffektiva och miljövänliga kaffeautomater som hjälper er att minska ert klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten på kaffet.

Skräddarsydda Kaffeautomater till Företag

Våra kaffeautomater är anpassningsbara för att möta olika smaker och preferenser. Vi erbjuder allt från traditionellt filterkaffe till specialiteter som espresso och cappuccino. Oavsett vad era anställda föredrar, kan vi skapa en lösning som passar just er arbetsplats.

Enkel Installation och Snabb Leverans

Vi vet hur viktigt det är att ha en fungerande kaffeautomat på jobbet. Därför erbjuder vi snabb och pålitlig leverans samt enkel installation. Våra tekniker ser till att er nya kaffeautomat är redo att användas direkt, så att ni kan njuta av ert kaffe utan avbrott.

Fördelarna med en Kaffeautomat från Torebrings

Höj Arbetsglädjen med en Kaffeautomat

En kaffeautomat på arbetsplatsen gör mer än att bara servera kaffe – den bidrar till en trivsam och inspirerande arbetsmiljö. Här är några av de främsta fördelarna med att ha en kaffeautomat från Torebrings:

  1. Ökad Produktivitet och Energi

Kaffe är känt för att öka koncentrationen och energinivåerna. Med en kaffeautomat på jobbet har era anställda alltid tillgång till en uppiggande kopp kaffe när de behöver det som mest. Detta hjälper till att hålla arbetsglädjen och produktiviteten på topp hela dagen.

  1. Främjar Sociala Interaktioner

En kaffeautomat blir snabbt en naturlig samlingspunkt på arbetsplatsen. Här kan kollegor mötas, diskutera idéer och bygga starkare arbetsrelationer. Denna sociala interaktion kan förbättra kommunikationen och samarbetet inom teamet, vilket leder till en mer harmonisk arbetsmiljö.

  1. Bred Variation av Kaffedrycker

Våra kaffeautomater erbjuder ett brett urval av kaffedrycker som passar alla smaker. Från klassiskt svart kaffe till specialiteter som cappuccino, latte och espresso – vi har något för alla. Denna variation gör det möjligt för varje anställd att njuta av sin favoritdryck under arbetsdagen.

  1. Kostnadseffektiv Lösning

Att ha en kaffeautomat på kontoret är en kostnadseffektiv lösning jämfört med att anställda köper kaffe utanför arbetsplatsen. Med våra flexibla hyres- och köpavtal kan ni välja en lösning som passar er budget utan att kompromissa med kvaliteten på kaffet.

  1. Hög Kvalitet och Färskt Kaffe

Våra kaffeautomater är utrustade med den senaste teknologin för att säkerställa att varje kopp kaffe är av högsta kvalitet. Med funktioner som färskbryggning och anpassningsbara inställningar kan ni vara säkra på att ni alltid får en perfekt brygd kopp kaffe.

  1. Enkel Användning och Underhåll

En kaffeautomat från Torebrings är enkel att använda och kräver minimalt underhåll. Våra maskiner är designade för att vara användarvänliga, så att alla på arbetsplatsen kan njuta av sitt kaffe utan krångel. Dessutom erbjuder vi omfattande serviceavtal som inkluderar regelbundet underhåll och snabb support vid behov.

  1. Miljövänliga Alternativ

Vi på Torebrings är engagerade i att erbjuda miljövänliga lösningar. Våra kaffeautomater är energieffektiva och designade för att minimera avfall. Genom att välja en kaffeautomat från oss bidrar ni till en mer hållbar framtid utan att ge avkall på kvaliteten.

  1. Förbättrad Medarbetartillfredsställelse

Att erbjuda högkvalitativt kaffe på arbetsplatsen visar att ni bryr er om era anställdas välmående. En kaffeautomat från Torebrings kan bidra till att öka medarbetartillfredsställelsen och skapa en positiv arbetsmiljö där alla känner sig uppskattade.

  1. Anpassningsbara Lösningar

Vi förstår att varje arbetsplats är unik. Därför erbjuder vi anpassningsbara lösningar som passar just era behov. Våra experter hjälper er att välja den bästa kaffeautomaten och de kaffedrycker som passar er arbetsplats.

  1. Snabb och Pålitlig Leverans

Med Torebrings kan ni vara säkra på att er kaffeautomat levereras snabbt och smidigt. Vi ser till att installationen går snabbt och att maskinen är redo att användas direkt, så att ni kan njuta av ert kaffe utan avbrott.

Kontakta Oss Idag

Är ni redo att förbättra er kaffeupplevelse på jobbet? Kontakta oss på Torebrings idag och upptäck hur våra kaffeautomater kan göra skillnad på er arbetsplats. Vi ser fram emot att hjälpa er hitta den perfekta lösningen för ert företag.

Välkommen till Torebrings – för en bättre kaffeupplevelse på jobbet!

Vanliga Frågor och Svar om Kaffeautomater till Företag

Vilken typ av kaffeautomat passar bäst för vårt företag?

Valet av kaffeautomat beror på företagets storlek och de anställdas preferenser. För mindre företag kan en enkel filterkaffeautomat vara tillräcklig, medan större arbetsplatser kan dra nytta av en helautomatisk espressomaskin som erbjuder ett brett utbud av kaffedrycker. Våra experter på Torebrings hjälper er att hitta den bästa lösningen för just ert företag.

Kan vi hyra en kaffeautomat istället för att köpa en?

Ja, vi erbjuder flexibla hyresavtal för kaffeautomater. Att hyra en kaffeautomat är ett kostnadseffektivt sätt att få tillgång till den senaste teknologin utan stora initiala investeringar. Våra hyresavtal inkluderar dessutom underhåll och support, vilket säkerställer att er kaffeautomat alltid fungerar optimalt.

Vad ingår i ett serviceavtal för kaffeautomater?

Våra serviceavtal inkluderar regelbundet underhåll, reparationer vid behov och teknisk support. Detta säkerställer att er kaffeautomat alltid är i toppskick och att ni aldrig behöver oroa er för driftstopp. Vårt erfarna serviceteam är alltid redo att hjälpa till och säkerställa att ni får bästa möjliga kaffeupplevelse.

Vilka typer av kaffedrycker kan våra anställda få med era kaffeautomater?

Våra kaffeautomater erbjuder ett brett utbud av kaffedrycker, inklusive espresso, cappuccino, latte, americano och mer. Vi har maskiner som kan anpassas för att möta olika smaker och preferenser, så att varje anställd kan njuta av sin favoritdryck.

Hur lång tid tar det att installera en kaffeautomat på vårt kontor?

Vi strävar efter att erbjuda snabb och pålitlig leverans och installation. Normalt kan vi installera er nya kaffeautomat inom några arbetsdagar efter att ni har gjort er beställning. Vårt serviceteam ser till att installationen går smidigt och att maskinen är redo att användas direkt.

Är era kaffeautomater miljövänliga?

Ja, vi på Torebrings är engagerade i hållbarhet och erbjuder kaffeautomater som är energieffektiva och miljövänliga. Våra lösningar hjälper er att minska ert klimatavtryck utan att kompromissa med kvaliteten på kaffet. Vi strävar efter att erbjuda produkter som är både bra för miljön och för er arbetsplats.

Kan vi anpassa kaffeautomaten efter våra behov?

Absolut! Våra kaffeautomater är anpassningsbara och kan justeras för att möta era specifika behov och preferenser. Oavsett om ni föredrar en enkel kopp svart kaffe eller en lyxig latte, kan vi hjälpa er att hitta den perfekta inställningen för er arbetsplats. Våra experter är redo att ge råd och support för att säkerställa att er kaffeautomat levererar exakt det kaffe ni vill ha.

Ring oss direkt!

Carina Torebring Carina Torebring
Order, kundservice
carina@torebrings.se
0380-478 84
Malin Hellström Malin Hellström
Internetorder, kundservice
malin@torebrings.se
0380-478 80
Stefan Grip Stefan Grip
Kaffe- Varuautomater
stefan@torebrings.se
0380-478 81
Daniel Hallgren Daniel Hallgren
Kaffe- Varuautomater
daniel@torebrings.se
0380-478 87
Niklas Torebring Niklas Torebring
Inköp, logistik, IT
niklas@torebrings.se
0380-478 82
Matts Torebring Matts Torebring
Senior
matts@torebrings.se
0380-478 83
Birgitta Torebring Birgitta Torebring
Växel, ekonomi
birgitta@torebrings.se
Växel: 0380-478 80

Support Maskiner

Kristoffer Fyhr Kristoffer Fyhr
Serviceansvarig Automater
service@torebrings.se
0380-478 88
test=;