Om företaget Torebrings Grossist AB

Torebrings flygfoto

Upptäck Torebrings!

Torebrings är unika på marknaden och erbjuder helheten när det gäller mat och dryck på arbetsplatsen: Kaffe-, vatten-, läsk- och varuautomater. Koppar, glas, assietter, tallrikar och bestick. Lunch, mellanmål och godsaker. Dessutom allt som behövs av tork-, städ- och hygienprodukter.

I vårt sortiment finns mer än 14.000 produkter, och det ökar ständigt. Lägg till ypperlig service, professionella råd och snabba, trygga leveranser. Som grädde på moset är våra priser alltid rätt.

Företagskunder - Vi erbjuder ett stort sortiment. Allt för mat & dryck på jobbet:Mat och dryck på jobbet
• Kaffebryggare, kaffemaskiner, varuautomater, vattenmaskiner och dryckes- och läskautomater.
• Över 400 olika kaffe- och automatprodukter till Din kaffebryggare eller kaffeautomat.
• 100-talet olika färdiga maträtter - bara att värma.
• 100-talet olika sorters kakor.
• Otroligt stort urval av konfektyr och godis.
• Ett av marknadens bredaste sortiment av gåvor till personal och kunder.
• Porslin och glas (en porslinmugg betalar oftast kaffemaskinen).
• Hygien- & torkpapper, pappersvaror, kemtekniska produkter m.m.
• Leverans med turbil varje vecka - mycket låg fraktfri gräns.

Privatkunder - Du som privatperson handlar enkelt ur vårt stora sortiment via webbutiken:
• Över 2000 produkter från Villeroy & Boch.
• Över 1200 produkter från Exxent och Xantia.
• Över 600 produkter från Sebastian.
• Över 500 produkter från Orrefors Kosta Boda.
• Över 300 produkter från Sagaform.
• Över 150 produkter från Moccamaster, C3, OBH Nordica med flera.
• Ett stort flertal av produkter från Arabia, Fiskars, Hackman, Höganäs, iittala och Rörstrand.
• Ett stort sortiment av pappers- och kemtekniska produkter med mera.
• Ett stort urval av livsmedelsprodukter från Arvid Nordquist, Arla, Delicato, Cloetta, Coca-Cola, Dolce Gusto, Fazer, Felix, Gevalia, Nescafé, Nocco, Marabou, Spendrups, Vitamin Well, Önos och många flera som kan skickas med Privpak Schenker. Du kan även köpa kyl och frysvaror för avhämtning hos oss i Aneby som privatperson.

Kontor & Utställning
Torebrings Kontor
Lager
Serviceavdelningen


Torebrings Grossist AB affärsidé är "Brings you what you need", att vara servicegrossist för alla typer av företag, kommuner och landsting samt försäljning till privatpersoner via vår webbutik Torebrings Gross Online.

Företaget skall marknadsföra kaffeautomater, vattenmaskiner, läskautomater, och varuautomater samt alla produkter till dessa maskiner samt glas och porslin.

Grossistverksamheten skall bestå av fryst mat, kaffebröd, läsk, konfektyr, pappersvaror, städartiklar samt utrustning som bl a glas, porslin, bestick och kaffebryggare. Inför jul skall företaget marknadsföra julens gåvor, bestående av delikatesser/matgåvor i våra populära Tomtelådor, konfektyr och chokladaskar.

Företagets tjänster skall bestå av teknisk och hygienservice till alla maskiner. Företaget skall tillhandahålla tjänster såsom daglig skötsel av kaffemaskiner och varuautomater ute hos kund. Företaget skall ha egna servicetekniker och välutrustade servicebilar.

Företagets viktigaste produkt är att ge bästa service och tillmötesgående till kunder. Företaget skall i alla situationer, marknadsföring, kundmottagning, order, leveranser, service uppträda med största proffsighet.

Företaget skall sträva efter att direktkontakt sluts med de fabrikanter som har starka varumärken och att avtal upprättas om direktköp direkt från tillverkare utan fördyrande mellanhänder.

För att minska Torebrings miljöpåverkan ska distribution av varor ske i största möjliga mån med externa logistikföretag för att uppnå största möjliga miljösynergieffekter.

Läs grundaren Matts Torebrings självbiografi.

Anebyentreprenören, företagaren och bloggaren Matts Torebring har i bokform sammanfattat sitt snart 75-åriga liv. Titeln för verket är ”Matts Torebring – En sann entreprenör under den Högstes beskydd”. Boken handlar om Matts liv och hur dagens Torebrings tagit form genom olika spännande förvecklingar och hans ständiga strävan om att vilja förbättra och bygga. Boken är rikligt illustrerad med fina färgbilder.

Läs mera här En sann entreprenör under den högstes beskydd.

Matts Torebring och boken En sann entreprenör under den högstes beskydd

Årets Företagare Torebrings 2012Torebrings Grossist blev Årets Företagare 2012 i Aneby Kommun.

Vid Aneby näringslivsförenings årsmöte presenterades vinnaren till utmärkelsen och ägarna, far och son Matts och Niklas Torebring, kunde ta emot utmärkelsen. Se bilder från prisutdelningen här.

Så här lyder motiveringen för att Torebrings utsetts till Årets företagare:
För 36 år sedan startade Matts Torebring sin verksamhet med att sälja cocosbollar. På den vägen är det. 2011 omsatte Torebrings Grossist AB nära 50 miljoner kronor. Verksamheten har vuxit i omgångar och sedan 15 år tillbaka är sonen Niklas delägare i familjeföretaget. Torebrings förknippas med kaffeautomater, men sortimentet är avsevärt större än så. Företagets mycket framgångsrika webbutik innehåller cirka 7.000 artiklar och expanderar kontinuerligt, senast under 2011 med bland annat Fiskars Garden-sortimentet. Rent fysiskt har företaget byggt till i omgångar på Stigbergsvägen och den tredje utbyggnaden under 2000-talet, en ny lagerhall på 1.250 kvadratmeter, invigdes i november 2011. Denna blir nu navet i den växande internethandeln.
Torebrings är ett utmärkt exempel på ett offensivt företag som placerar Aneby i framkant och som visar att man i den lilla kommunen kan växa och ta plats i den stora världen.

Svenska Vendingföreningen

Torebrings Grossist AB är medlemmar i Svenska Vendingföreningen, SVF.

Svenska Vendingföreningen organiserar företag som säljer kaffeautomater, vattenmaskiner och varuautomater och ingående produkter, samt driver och hyr ut automater. Föreningens uppgift är att på olika sätt stödja och supporta dessa företag, så att de kan erbjuda dig som slutkund all den kompetens och trygghet du efterfrågar. Läs gärna mer på Svenska Vendingföreningens hemsida: www.vending.se

Rätt i koppen 2.0 Svenska Vendingföreningen

Torebrings är diplomerade enligt Svenska Vendingföreningen Rätt i koppen 2.0.

Denna diplomering innebär att företaget följer de branschriktlinjer som Livsmedelsverket och Branschen gemensamt tagit fram.

Svensk Handel medlem 2024

Torebrings Grossist AB är medlemmar i Svensk Handel som är Sveriges största organisation inom handel.

Svensk Handels hemsida: www.svenskhandel.se

Logo FR2000 Kvalitets-, Miljö- och Arbetsmiljöcertifierad.

Torebrings Grossist AB är kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöcertifierad enligt FR2000.

Torebrings startade under september 2003 miljö- och kvalitetscertifieringsarbete enligt FR2000. Torebrings Grossist AB erhöll sitt kvalitets- och miljöcertifikat enligt FR2000 den 4 maj 2004. Certifikat giltigt t.o.m 2027-06-30

Torebrings Grossist AB är certiferad av Trygg e-handel.

Det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka: www.tryggehandel.se

Torebrings Grossist AB har mycket god kreditvärdighet.

Det tyder på ett välskött, sunt och stabilt företag. Att ha en god kreditvärdighet är ett av våra ständigt långsiktiga mål och det ser vi som en trygghet för både våra kunder och leverantörer. Vi önskar vara en stabil och säker leverantör, och sköta våra åtaganden gällande såväl produkter, service & garanti som ekonomiskt.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Kontakta oss för mer information.
Du är också välkommen att besöka oss i Aneby på Stigbergsvägen 7.

Ring oss direkt!

Carina Torebring Carina Torebring
Order, kundservice
carina@torebrings.se
0380-478 84
Malin Hellström Malin Hellström
Internetorder, kundservice
malin@torebrings.se
0380-478 80
Stefan Grip Stefan Grip
Kaffe- Varuautomater
stefan@torebrings.se
0380-478 81
Daniel Hallgren Daniel Hallgren
Kaffe- Varuautomater
daniel@torebrings.se
0380-478 87
Niklas Torebring Niklas Torebring
Inköp, logistik, IT
niklas@torebrings.se
0380-478 82
Matts Torebring Matts Torebring
Senior
matts@torebrings.se
0380-478 83
Birgitta Torebring Birgitta Torebring
Växel, ekonomi
birgitta@torebrings.se
Växel: 0380-478 80

Support Maskiner

Kristoffer Fyhr Kristoffer Fyhr
Serviceansvarig Automater
service@torebrings.se
0380-478 88
test=;